LO RAT PENAT CELEBRA ELS CXXVIII JOCS FLORALS "LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA"

LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA.
L’associació cultural Lo Rat Penat celebrà el passat divendres 20 de giner la CXXVIII edició dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia. L’acte tingué lloc en el Teatre Principal de la capital valenciana a les 22 h.
Amparo Vicent va ser la protagonista d’esta nova edició del certamen lliterari en llengua valenciana, en ocupar la Cadira d’Or dels Jocs Florals. Amparo, és filla de la coneguda família d’editors valencians, Vicent García Editors, reconeguts per la recuperació en magnífiques edicions facsímils dels llibres històrics del Regne de Valénca, com Els Furs, El Consolat del Mar, etc. Llicenciada en Psicologia per l’Universitat de Valéncia, està casada i és mare de dos chiquetes.
El Mantenedor d’esta edició va ser el professor i escritor Fernando Millán Sánchez, qui pronuncià un discurs basat en la Fe, la Pàtria i l’Amor, d’acort en els antics arrels dels Jocs Florals.

ORDEN DE LA CLASIFICACION DEL CONCURSO DE TEATRO DE LA JCF "LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA".

LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA.
Como bien estipulan las bases del Concurso de Teatro de la Junta Central Fallera les dejamos a continuación las diferentes clasificaciones obtenidas en dicho certamen celebrado en lengua valenciana por la JCF en las diferentes categorías de obra corta y larga, tanto mayor como infantil.

LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA: PREMIOS CONTOLA CLUB 2012

LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA
La ONG Controla Club colaborará un año más con el mundo de las fallas. Un año más convoca los premios "si te pasas te lo pierdes" destinados a premiar la mejor escena que transmita los valores de la campaña. De este modo pretenden informar y concienciar a los jóvenes sobre los problemas que puede provocar el concumo abusivo de alcohol y drogas en espacios de diversión.